Avižiniai pusryčiai su medumi

Daug angliavandenių
Nekeptas
Arrow down

Avižiniai pusryčiai su medumi

Dar vienas sveikas naminis desertas/pusryčiai, kuriame vietoje cukraus (šiuo atveju - saldinto kondensuoto pieno) sėkmingai naudojame medų.

Užtruksite

35 min

Sudėtingumas

Lengvas

Porcijos

3

Jums reikės

½ puodelio graikiško jogurto

¼ puodelio pieno

¼ puodelio avižinių dribsnių

1 a. š. medaus, arba pagal skonį

Žiupsnelis cinamono

Mėgstamų šviežių ar džiovintų vaisių

Gaminimo eiga

1. Supilkite jogurtą ir pieną į didelį stiklainį.

2. Berkite avižas, saldinkite medumi, pagardinkite cinamonu ir viską gerai išmaišykite.

3. Uždarykite stiklainį ir palikite šaldytuve per naktį.

4. Ryte pridėkite vaisių gabaliukus ir mėgaukitės pusryčiais!

No items found.

Pastabos

Receptas adaptuotas iš

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.