>
Avižiniai pusryčiai su medumi

Avižiniai pusryčiai su medumi

Daug angliavandenių
Nekeptas
No items found.

užtruksite

35 min

sudėtingumas

Lengvas

porcijos

3

APrašymas

Dalinamės dar vienu sveiko naminio deserto receptu, kuriame vietoje cukraus (šiuo atveju - saldinto kondensuoto pieno) sėkmingai naudojame mūsų medų. Išbandykite!

Jums reikės

½ puodelio graikiško jogurto

¼ puodelio pieno

¼ puodelio avižinių dribsnių

1 a. š. medaus, arba pagal skonį

Žiupsnelis cinamono

Mėgstamų šviežių ar džiovintų vaisių

Gaminimo eiga

1. Supilkite jogurtą ir pieną į didelį stiklainį.

2. Berkite avižas, saldinkite medumi, pagardinkite cinamonu ir viską gerai išmaišykite.

3. Uždarykite stiklainį ir palikite šaldytuve per naktį.

4. Ryte pridėkite vaisių gabaliukus ir mėgaukitės pusryčiais!

pastabos

Receptas adaptuotas iš

Daugiau receptų

Arrow

Užsisakyk savo stiklainėlį dabar!

PRODUKTAI