Saldžiarūgštės agurkų salotos medaus padaže

Be gliuteno
Be laktozės
Mažai riebalų
Nekaloringas

Saldžiarūgštės agurkų salotos medaus padaže

Šios salotos - naujas ir geras (nes tikrai labai skanus) šviežių agurkų suvartojimo būdas. Visi, kurie turi savo daržą, žino, kiek daug vienu metu būna agurkų ir kaip greitai pabosta juos valgyti. Na, tikrai pritariu ir bandau surasti receptą, kuris paverstų agurkus vėl geidžiamais. Taigi, dalinuosi šiuo salotų receptu. Tikiuosi, kad jums, kaip ir man, sezono metu ir vasaros įkarštyje bet kuriam patiekalui jos suteiks naują ir gaivų senų ir nusibodusių agurkų traškumą.

Užtruksite

10 min.

Sudėtingumas

Lengvas

Porcijos

4

Jums reikės

500 g agurkų, nuplautų ir supjaustytų griežinėliais

1 baltojo arba raudonojo svogūno, supjaustyto

80 g medaus

60 ml baltojo balzaminio arba baltojo vyno acto

70 ml vandens

1 v. š. krapų, susmulkintų

Druskos ir pipirų, pagal skonį

Gaminimo eiga

1. Dedame supjaustytus agurkus į dubenį ir pabarstome druska bei pipirais. Atidedame.

2. Nedideliame dubenėlyje sumaišome medų, actą, vandenį ir supjaustytą svogūną.

3. Pilame skystą mišinį ant agurkų ir gerai išmaišome, kad visi agurkai pasinertų į skystį.

4. Prieš patiekdami, leidžiame salotoms pasimarinuoti šaldytuve maždaug 1 valandą.

No items found.

Pastabos

MEDUS: tinka ir kietas, ir skystas, ir plaktas!

Receptas adaptuotas iš

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.