Bananiniai blyneliai

Daug angliavandenių

Bananiniai blyneliai

Bananais ir medumi saldinti populiarieji blyneliai - greiti, skanūs ir sveiki pusryčiai kiekvienam. Pats geriausias glajus blyneliams yra kakavinio medaus kremas!

Užtruksite

30 min

Sudėtingumas

Lengvas

Porcijos

6

Jums reikės

2 bananai

2 kiaušiniai

320 g viso grūdo miltų

470 ml pieno

4 a. š. kepimo miltelių

½ a. š. druskos

1 a. š. vanilės ekstrakto

Gaminimo eiga

1. Į didelį dubenį persijokite miltus, kepimo miltelius ir druską.

2. Į kitą dubenį sudėkite likusius ingredientus ir naudodami elektrinį trintuvą arba šakutę sutrinkite viską iki vientisos masės, kad neliktų gumuliukų.

3. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę su šiek tiek kokosų aliejaus. Tiks ir bet koks kitas pasirinktas aliejus ar sviestas.

4. Nedideliu samčiu pilkite tešlą ir formuokite blynus. Vienam blyneliui reikia maždaug 2 v. š. tešlos. Kepkite apie 2 minutes kiekvieną pusę ar iki kol švelniai paruduos.

5. Jei norite sotesnių pusryčių, barstykite blynelius kapotais riešutais ir apliekite medumi arba kakaviniu medaus kremu.

No items found.

Pastabos

Receptas adaptuotas iš

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.