Medaus ir citrinos panna cotta

Daug proteinų
Mažai angliavandenių
Nekaloringas
Be gliuteno
Nekeptas

Medaus ir citrinos panna cotta

Užtruksite

15 min

Sudėtingumas

Lengvas

Porcijos

4

Jums reikės

200 ml grietinėlės
200 ml pieno
50 g šviežio medaus
Vienos citrinos žievelės
7 g želatinos + 2 v.š. vandens
Uogienės ar šviežių vaisių papuošimui

Gaminimo eiga

1. Leiskite želatinai išbrinkti šaltame vandenyje (5-10 min),
2. Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, pieną ir citrinos žievelę. Šildykite pieną ant silpnos ugnies. Dėkite išbrinkusią želatiną ir maišykite kol ji visiškai ištirps. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite pienui šiek tiek atvėsti. Dėkite medų ir išmaišykite.
3. Paruoštą panna cotta mišinį pilkite į mažus stiklainius arba stiklines ir dėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms (kol sustings). Desertą galite puošti uogomis, skaldytais riešutais ar medumi.

No items found.

Pastabos

Receptas adaptuotas iš

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.