Saldūs spragėsiai

Daug angliavandenių

Saldūs spragėsiai

Lengvas saldus užkandis

Užtruksite

25 min.

Sudėtingumas

Lengvas

Porcijos

2

Jums reikės

175 g spragintų kukurūzų

40 g sviesto

85 g medaus

1 v. š. vandens

1/4 a. š. druskos

Gaminimo eiga

1. Sudėkite spragėsius į didelį indą.

2. Prikaistuvyje ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą. Dėkite medų, šaukštą vandens ir druską. Sumaišykite ingredientus iki vientisos masės ir leiskite masei užvirti. Virkite apie 1 minutę ir nukaiskite.

3. Liekite medaus mišinį ant spragėsių ir mikliai maišykite, kad visi spragėsiai pasidengtų saldžiu skysčiu.

4. Paskleiskite spragėsius ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 175°C temperatūroje apie 10 minučių arba iki kol paruduos. Kas 3 minutes pavartykite. Atidžiai stebėkite savo skanėstą - jis greit sudega!

5. Iškepus, ištraukite iš orkaitės ir leiskite pilnai atvėsti, kol spragėsiai taps sausi ir traškūs.

No items found.

Pastabos

Receptas adaptuotas iš

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.