>
Saldūs spragėsiai

Saldūs spragėsiai

Daug angliavandenių
No items found.

užtruksite

25 min.

sudėtingumas

Lengvas

porcijos

2

APrašymas

Lengvas saldus užkandis

Jums reikės

175 g spragintų kukurūzų

40 g sviesto

85 g medaus

1 v. š. vandens

1/4 a. š. druskos

Gaminimo eiga

1. Sudėkite spragėsius į didelį indą.

2. Prikaistuvyje ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą. Dėkite medų, šaukštą vandens ir druską. Sumaišykite ingredientus iki vientisos masės ir leiskite masei užvirti. Virkite apie 1 minutę ir nukaiskite.

3. Liekite medaus mišinį ant spragėsių ir mikliai maišykite, kad visi spragėsiai pasidengtų saldžiu skysčiu.

4. Paskleiskite spragėsius ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 175°C temperatūroje apie 10 minučių arba iki kol paruduos. Kas 3 minutes pavartykite. Atidžiai stebėkite savo skanėstą - jis greit sudega!

5. Iškepus, ištraukite iš orkaitės ir leiskite pilnai atvėsti, kol spragėsiai taps sausi ir traškūs.

pastabos

Receptas adaptuotas iš

Daugiau receptų

Arrow

Užsisakyk savo stiklainėlį dabar!

PRODUKTAI