Spragėsių batonėliai

Daug angliavandenių
Be laktozės
Nekeptas

Spragėsių batonėliai

Saldūs & sūrūs batonėliai - lengvas ir sveikas užkandis.

Užtruksite

10 min

Sudėtingumas

Lengvas

Porcijos

10

Jums reikės

200 g avižiniai dribsniai

35 g lengvai sutraiškyti spraginti kukurūzai

30 g ryžių spragėsiai

1/4 a. š. druskos

130 g kreminis žemės riešutų sviestas

200 g šviežias skystas medus

1 a. š. vanilės ekstrakto

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite visus sausus ingredientus dideliame dubenyje.

2. Kitame dubenyje iki vientisos masės sumaišykite riešutų sviestą, medų ir vanilę.

3. Pilkite medaus masę ant sausų ingredientų ir gerai išmaišykite. Krėskite viską į pasirinktą indą, išlyginkite ir suspauskitę masę.

4. Palaikykite šaldytuve apie 20 min. Pjaustykite, puoškite ir skanaukite!

No items found.

Pastabos

Receptas adaptuotas iš

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.