Traški medaus granola

Be laktozės
Daug angliavandenių

Traški medaus granola

Dar skanesnė ir sveikesnė granola namuose!

Užtruksite

40 min.

Sudėtingumas

Lengvas

Porcijos

8

Jums reikės

1 puodelio avižinių dribsnių

1 puodelio sukapotų mėgstamų riešutų

200 g medaus

2 kiaušinio baltymai

2 a. š. vanilės ekstrakto

1 a. š. cinamono

1 a. š. druskos

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite avižas ir riešutus vidutiniame dubenyje.

2. Į kitą dubenį dėkite medų, kiaušinio baltymus, vanilę, cinamoną ir druską. Gerai išsukite.

3. Pilkite medaus mišinį į avižas ir maišykite kol visi sausi ingredientai pasidengs medaus mase.

4. Išklokite skardą kepimo popieriumi ir paskleiskite granolą plonu sluoksniu.

5. Kepkite 160°C temperatūroje apie 20 minučių arba kol paruduos.

6. Kepimo metu galite pora kartų permaišyti dribsnius. Kai paruduos, nedelsiant traukite iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsinti, kol taps traškūs. Jei norite, sutraiškykite granolą į mažesnius gabalėlius.

No items found.

Pastabos

Receptas adaptuotas iš

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.